RC group verhoogde vloeren

De verhoogde vloer van de RC IT GROUP  is ontworpen voor snelle en eenvoudige installatie en kan gemakkelijk worden aangepast aan toekomstige evoluties van IT-ruimtes om zo dure bouwwerkzaamheden te vermijden.

Een RC verhoogde vloer vereenvoudigd de verwerking van complete installaties zoals bekabeling en leidingen in een computerruimte of datacenter. Door de verscheidenheid aan modules en materialen kunnen de RC verhoogde vloeren worden aangepast aan alle soorten ruimtes.

RC Group verhoogde vloeren  zijn beschikbaar in 2 verschillende 60x60cm panelen.

  • Spaanplaat met een hoge dichtheid en een laag formaldehyde gehalte met een dikte van 30 tot 38mm.
  • Mix van calciumsulfaat en microvezels, beschikbaar in verschillende diktes (meestal 30 tot 34mm) en een dichtheid van 1500 kg/m3.

De panelen kunnen worden afgewerkt met de meest voorkomende materialen voor IT omgevingen zoals vinyl of kunststof. De bodem van de panelen zijn afgewerkt met een aluminium plaat of gegalvaniseerd staal.

Leverbaar met aluminium roosters voor de luchtdistributie onder de vloer, in vele afmetingen zodat deze perfect aansluiten op de gehele vloer. Speciale ondervloer constructies zorgen voor een nog grotere stabiliteit van de gehele vloer, alsmede minder geluidoverdracht naar de bouwkundige constructie.

Enig resultaat