RC Group COOLSIDE ROW DX server rack airconditioning

Producteigenschappen:

  • Range in koelcapaciteit van 14,4 tot 61,1 kW
  • 4 modellen leverbaar
  • EC Plug ventilator
  • In rack of in row uitvoering
  • DX of CW versie
  • Meerdere opties standaard leverbaar

Voor CW serie

  • 2-weg water regelventiel

Voor DX versie

  • EER tot 5,78
  • R410a koudemiddel
  • Modulerende koelcapaciteit door toepassen BLDC scroll compressor

RC group logo

Beschrijving

RC Group COOLSIDE ROW DX server rack airconditioning

Beschrijving


RC GROUP COOLSIDE ROW DX server rack airconditioning is leverbaar in direct expansie of gekoeld water gevoede uitvoering. Het frame van de unit is gemaakt van in RAL 7016 epoxy gecoat gegalvaniseerd staal. De panelen zijn tevens gemaakt van in RAL 7016 epoxy gecoat gegalvaniseerd staal en standaard aan de binnenzijde voorzien van geluidabsorberend materiaal. De deur aan de voorzijde is voorzien van een handgreep met slot.


De elektrische componenten zijn opgenomen in een uitschuifbare schakelkast aan de voorzijde van de unit. De schakelkast is gemaakt volgens de EN60204-1 norm en kan worden uitgevoerd met dubbele voedingsmogelijkheid.


De inverter compressor van de direct expansie uitvoering, past het te leveren koelvermogen aan op de continu variërende thermische belasting in haar omgeving. Het regelen van het compressortoerental gebeurt zonder trillingen en zonder enig negatief effect op de aangesloten apparatuur (verlichting, computer, elektrische- medische instrumenten, etc.). Het systeem levert exact het juiste koelvermogen ten behoeve van de op dat moment heersende thermische belasting, waardoor het systeem zeer energiezuinig is. Het is zelfs mogelijk om, bij eventuele thermische pieken, een hoger koelvermogen dan 100% te leveren. De RC GROUP COOLSIDE ROW DX serie kan een thermische belasting aan dat varieert tussen de 35% en 120%.


Het geavanceerde besturingssysteem W3000 completeert de NEXT unit. De besturingssysteem controleert en regelt de ingestelde parameters en alarmstatus. Standaard is de W3000 uitgerust met een grafische display, urenregistratie van de hoofdcomponenten, flash geheugen voor data opslag, menu bescherming middels wachtwoord en mogelijkheid tot LAN connectie.


.


Vorige pagina

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RC Group COOLSIDE ROW DX server rack airconditioning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twee + twee =