RC Group FREE COOLER voor telecommunicatie shelters

Producteigenschappen:

  • Range in koelcapaciteit van 7 tot 10 kW
  • 3 modellen leverbaar (airflow van 2300 tot 3040 m3/h)
  • EER tot 22,03
  • Plug and play
  • 48 Vdc voeding
  • EC Plug ventilator
  • Buiten- of binnenopstelling
  • Meerdere opties standaard leverbaar

RC group logo

Beschrijving

RC GROUP FREE COOLER voor telecommunicatie shelters

Beschrijving


De RC GROUP FREE COOLER is ontworpen ten behoeve van de vrije koeling van telecommunicatie shelters en is gemaakt van in RAL 9010 epoxy gecoat gegalvaniseerd staal. De unit is verkrijgbaar in een indoor (FKI) of een outdoor (FKO) versie, in beide gevallen voorzien van een waterdichte omkasting om te voorkomen dat er vocht van buiten, de ruimte in wordt gebracht.


De RC GROUP FREE COOLER units zijn voorzien van een geavanceerd koelsysteem dat de buitenlucht gebruikt om de binnentemperatuur te verlagen. De buitenlucht wordt door de EC plug-fan naar binnen gebracht, nadat deze is gefilterd.


Beheerd door de PLC controller, worden de FREE COOLER units gekoppeld aan de RC GROUP telecom airconditioners. Deze regeling zorgt ervoor dat u het beste rendement krijgt van de vrije koeling, zodra dit mogelijk is.


Ook kan deze unit als stand-alone ingezet worden. Het is dan nog steeds mogelijk om deze regeltechnisch te combineren met nog twee reeds bestaande airconditioners. Bij bestaande installaties biedt deze oplossing de mogelijkheid om de RC GROUP FREE COOLER op een later tijdstip toe te voegen aan de ruimte.


Vanwege het enkel toepassen van onderdelen van toonaangevende bedrijven in de telecom sector, kan de betrouwbaarheid en functionaliteit gegarandeerd worden.


Voor meer informatie zie onderstaande brochure of neem contact met ons op.


Vorige pagina

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RC Group FREE COOLER voor telecommunicatie shelters” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 3 =