GROENE oplossing van RC GROUP

RC GROUP GO GREEN solution:

RC GROUP X TYPE SYSTEM van DE WIT datacenterkoeling

RC GROUP X-type system

Om aan de eisen van de toekomst te kunnen voldoen en daarmee de milieubelasting te verminderen heeft RC GROUP de zogenaamde RC GROUP GO GREEN solution ontwikkeld.

De RC GROUP GO GREEN solution heeft als basis het koudemiddel HFO1234ze. Dit nieuwe koudemiddel is het antwoord op de vervangingsvraag van R134a. Het heeft een atmosferische levensduur van ongeveer 18 dagen en is niet giftig. Ter vergelijking: R134a heeft een atmosferische levensduur van 13 jaar!! Daarnaast heeft HFO1234ze een GWP (Global Warming Potential) van 6, in plaats van R134a met een GWP van 1430.

HFO1234ze

Door de koelmachines uitgevoerd met het koudemiddel HFO1234ze, te combineren met de nieuwe X-type precisiekoeling, is een zeer efficiënt systeem te realiseren, waarmee het energie verbruik tot een minimum wordt gebracht. Dit heeft een flinke daling van de PUE (Power Usage Effectiveness) index tot gevolg.

Kom onze GO GREEN solution ontdekken op onze stand op de VSK. Bezoek ons op stand nr 11-E018 (hal 11) of klik hier voor de brochure.

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.