Service en Onderhoud

                                                                           

Service-de wit datacenterkoelingService

DE WIT datacenterkoeling heeft een landelijk opererende service organisatie. Onze monteurs zijn ervaren koeltechnische en regeltechnische specialisten.

We kunnen u bij ieder aspect van uw RC Group precisie airconditioning, koelmachine of warmtepomp helpen, van onderhoud en reparatie en van advies tot interventie.

 

 

 


Onderhoud 

Goed onderhoud zorgt voor een betrouwbaar systeem waar u altijd blindelings op kunt rekenen. Preventief en correctief onderhoud aan uw installatie is daarom essentieel. Hiermee verlengt u de levensduur van de installatie en komt u niet voor onverwachte verrassingen of kosten te staan.

Contracten

Er zijn tal van mogelijkheden om ons te contracteren, wilt u advies of een vrijblijvende offerte voor uw koelinstallatie kunt u contact met ons opnemen. Samen zullen we bekijken wat de beste optie is! U kunt ons mailen via service@dewitdatacenterkoeling.nl


DE WIT datacenterkoeling-magazijnReserveonderdelen

In ons magazijn in Amersfoort liggen de meest voorkomende onderdelen op voorraad. De onderdelen worden in geheel Nederland afgeleverd.

Mocht een onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn dan kunt u bij ons terecht voor technische ondersteuning of een passend alternatief.