Onderhoud en servie

 

Onderhoud
DE WIT datacenterkoeling heeft een landelijk opererende service organisatie. Onze monteurs zijn ervaren koeltechnische en regeltechnische specialisten. We kunnen u bij vrijwel ieder aspect van uw RC GROUP precisie airconditioning, koelmachine of warmtepomp helpen, van onderhoud en reparatie, tot interventie.

 

 

 


Onderhoud en service

De zekerheid van onderhoud
Uw precisie airconditioning, koelmachine of warmtepomp is essentieel voor uw proces of comfort en dient altijd beschikbaar zijn. Een betrouwbaar systeem waar u altijd blindelings op moet kunnen rekenen. Tijdig preventief en correctief onderhoud aan uw installatie is daarom essentieel; hiermee verlengt u de levensduur van de installatie en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Naast de reguliere service- en onderhoudsdiensten beschikt DE WIT datacenterkoeling ook over de mogelijkheden om op afstand uw installatie te beheren en indien nodig proactief preventieve maatregelen te nemen, op kantoor of op locatie.

 

 

 

Reserveonderdelenservice-onderhoud
In ons magazijn in Amersfoort liggen de meest voorkomende onderdelen op voorraad. De onderdelen kunnen waar ook in Nederland worden afgeleverd en worden op verzoek nog dezelfde dag getransporteerd. Mocht een onderdeel niet meer verkrijgbaar zijn dan kunt u terecht bij ons voor technische ondersteuning en een eventueel passend alternatief.