DE WIT datacenterkoeling B.V.Hoofdkantoor

Koeling en airconditioning zijn cruciaal voor allerlei werkprocessen en het comfort, vandaar dat er tegenwoordig hoge eisen worden gesteld aan betrouwbaarheid, energiegebruik en flexibiliteit. DE WIT datacenterkoeling B.V. is samen met fabrikant RC GROUP S.p.A uit Italië ingericht naar de behoeften van nu en die in de toekomst.

 

RC GROUP
Samen met de RC GROUP adviseert, levert en onderhoudt DE WIT datacenterkoeling B.V. koeling- en airconditioning producten. De eindgebruikers zijn met name te vinden in de IT sector,  in de zware en lichte industrie en in de utiliteitssector.

 

ADVIES, MAATWERK, SERVICE EN ONDERHOUD
DE WIT datacenterkoeling B.V. is een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de huidige techniek, koel- en airconditioning apparatuur levert aan de professionele installateur, adviesbureau of eindgebruiker. DE WIT datacenterkoeling B.V. is een bedrijf met een platte organisatiestructuur, no nonsense filosofie, een persoonlijke aanpak en conformeert zich tevens aan de NVKL gedragscode.

Op basis van grote expertise en jarenlange ervaring levert DE WIT datacenterkoeling B.V. advies, maatwerk, service en onderhoud. Wat is de beste airconditioning of koeloplossing voor uw data, proces of comfort?

DE WIT datacenterkoeling B.V. en DE WIT ventilatoren B.V. zijn beide onderdeel van DE WIT groep.

 

Datacenter over onsIT KOELING

De RC GROUP IT Koelingserie: Precisie-, Telecom- en Serverrack airconditioning units controleren nauwkeurig de thermo-hygrometrische luchtomstandigheden voor moderne en verfijnde hi-tech installaties.

Computerruimtes, telefooncentrales, hotels, datacenters, MCC ruimtes en musea zijn slechts enkele van de typische toepassingen van deze units.

DIRECT NAAR PRODUCTGROEPEN

 

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KOELMACHINES EN WARMTEPOMPEN

De nieuwe generatie koelmachines en warmtepompen van de RC GROUP zijn ontworpen volgens de laatste wensen en eisen: laag energieverbruik, zeer geluidsarm en robuust.

De koelmachines en warmtepompen kunnen worden voorzien van meerdere opties en accessoires. Daardoor zijn ze geschikt voor elk gebruiksdoel.

DIRECT NAAR PRODUCTGROEPEN