DE WIT datacenterkoeling KantoorDE WIT datacenterkoeling bv
Koeling en airconditioning zijn vandaag de dag cruciaal voor uw processen en comfort. Hierdoor worden er hoge eisen gesteld aan betrouwbaarheid, energiegebruik en flexibiliteit. DE WIT datacenterkoeling is ingericht op deze hedendaagse eisen en is exclusieve partner van het merk RC  in Nederland. Kenmerkend voor DE WIT datacenterkoeling is de platte organisatiestructuur en persoonlijke aanpak. Wij adviseren, leveren en onderhouden onze koeling en airconditioning producten. Daarnaast verzorgen wij wettelijke inspecties en onderhoudt. De eindgebruikers zijn met name te vinden in de IT sector,  in de zware en lichte industrie en in de utiliteitssector.

 

 


DE WIT datacenterkoeling-monteur-service

Advies, maatwerk, service en onderhoud
Wij zijn een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de huidige techniek, koel- en airconditioning apparatuur levert aan de professionele installateur, adviesbureau of eindgebruiker. DE WIT datacenterkoeling is een bedrijf met no nonsense filosofie, een persoonlijke aanpak en conformeert zich tevens aan de NVKL gedragscode. Op basis van grote expertise en jarenlange ervaring levert DE WIT datacenterkoeling advies, maatwerk, service en onderhoud.

Wat is de beste airconditioning of koeloplossing voor uw data, proces of comfort?

 


Datacenter over onsIT Koeling

De RC IT Koelingserie: Precisie-, Telecom- en Serverrack airconditioning units controleren nauwkeurig de thermo-hygrometrische luchtomstandigheden voor moderne en verfijnde hi-tech installaties.
Computerruimtes, telefooncentrales, hotels, datacenters, MCC ruimtes en musea zijn slechts enkele van de typische toepassingen van deze units.

Direct naar productgroepen

 

 


Koelmachines-warmtepompen-de wit datacenterkoelingKoelmachines en Warmtepompen

De nieuwe generatie koelmachines en warmtepompen van het merk RC zijn ontworpen volgens de laatste wensen en eisen: laag energieverbruik, zeer geluidsarm en robuust.

De koelmachines en warmtepompen kunnen worden voorzien van meerdere opties en accessoires. Daardoor zijn ze geschikt voor elk gebruiksdoel.

Direct naar productgroepen

 

 

 

DE WIT datacenterkoeling bv, DE WIT ventilatoren bv en DE WIT projectsupport bv  zijn onderdeel van DE WIT groep.