RC IT Cooling presenteert de w-NEXT3

RC IT Cooling presenteert de w-NEXT3

De nieuwe airconditioner van RC voor gekoeld water, ontworpen voor kleine en middelgrote datacenters.

RC IT Cooling presenteert de w-NEXT3: de nieuwe airconditioner van RC voor gekoeld water, ontworpen voor kleine en middelgrote datacenters.

Een nieuw compact ontwerp garandeert de beste kW/m3-verhouding op de markt.

w-NEXT3 is het resultaat van de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen van RC toegepast op IT-koeling en daardoor een nauwkeurige, betrouwbare en efficiënte airconditioning garandeert.

De serie bestaat uit 7 types met een koelcapaciteit van 4 tot 25 kW.

Elk type is verkrijgbaar in 3 verschillende luchtstroomconfiguraties, namelijk boven- en  onder uitblazend alsmede displacement.

Bovendien worden twee typen aangeboden in de DF-versie met dubbele onafhankelijke warmtewisselaars die kunnen worden aangesloten op twee verschillende gekoeld watercircuits (bijv. Chillers + droge koelers).

Hoogwaardige componenten

Zoals EC-ventilatoren met aluminium waaier, welke zeer efficiënt en onderhoudsvrij zijn als ook 2-weg-, 3-weg- of EPIV-regelkleppen waardoor een hogere koelcapaciteit in een compact ontwerp ontstaat.

Geavanceerde LAN-logica

De Active Redundancy-logica verdeelt de belasting effectief over maximaal 15 aangesloten units om hiermee een nog ​​hogere efficiëntie te bereiken.

Geavanceerde Interface

Het optionele Touch-toetsenbord en de innovatieve KIPlink Wi-Fi-interface zijn state-of-the-art op het gebied van mens-machine-interface waarmee de unit ook op afstand wordt bediend.

Klik op onderstaande link voor de volledige brochure!

w-NEXT3

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.