Vacature Servicemonteur

Vacature Servicemonteur Datacenterkoeling

Wederom wegens groei van onze orderportefeuille: Servicemonteur gezocht!!

DE WIT datacenterkoeling B.V. is een onderneming die met veel enthousiasme en passie voor de huidige techniek, koel- en airconditioning apparatuur levert aan de professionele installateur, adviesbureau of eindgebruiker. Het is een bedrijf met een platte organisatiestructuur.

RC-group-NRCS-Q-warmtepomp-luchtgekoeld-dewitdatacenterkoeling.nlRC W-next legacy precisie airconditioningRC Group Nr-serie luchtgekoelde koelmachine

 

Heb je zin om zelfstandig aan bovenstaande installaties te gaan werken? Op zoek naar een functie waarbij geen dag hetzelfde is? Wil je werken met geavanceerde koelinstallaties? Stop maar met zoeken, je hebt jouw nieuwe baan gevonden!!!

Als servicemonteur bij DE WIT datacenterkoeling BV ben jij de technische vertegenwoordiging van het bedrijf, want jouw persoonlijke aanpak en uitstraling bepalen mede de beoordeling van het bedrijf.

Je verzorgt als servicemonteur het totale pakket: van het inbedrijfstellen van nieuw geleverde installaties tot en met het onderhoud op alle soorten installaties. Ook los je eventuele storingen op aan de systemen en vervul je een rol als adviseur naar de klant.

Het werk richt zich voornamelijk op de klimaatbeheersing van datacenters. In principe werk je zelfstandig, maar daar waar nodig kun je altijd een beroep doen op het hechte team van collega’s.

Voor meer informatie neem contact op met André Zweverink 033-7600217 of via mail: a.zweverink@dewitdatacenterkoeling.nl .

Klik op onderstaande link voor de volledige vacature!

Vacature Servicemonteur

Reageren is uitgeschakeld voor dit bericht.